Sunday, May 13, 2012

Cum sa slabesti ca INFP

Deoarece este perfectionist, unui INFP ii este mai dificil sa tina o dieta. O mica incalcare a regimului il descurajeaza si il poate face sa simta ca a pierdut cauza. O serie de incercari nereusite de a a isi schimba regimul alimentar ii va provoca in timp dereglari nutritionale, de aceea este mai recomandat sa incerce sa slabeasca numai prin sport, acest tip de regim sportiv neavand efecte negative.

Nu este ceva placut pentru un INFP sa faca exercitii repetitive astfel ca are nevoie de ceva extra care sa il ajute, cum ar fi:

1. Un partener de sport de incredere. O persoana care va face exercitii impreuna cu el va fi un factor imens de motivatie.

2. Exercitii care nu par exercitii. De exemplu isi poate masca exercitiul in ceva ce ii face placere sa faca: dans (salsa, zumba), mers cu bicicleta cu un prieten, jucat volei, tenis, mers la piscina sau in drumetii.

Cu un partener de sport si o activitate distractiva slabitul este mai usor pentru INFP

3. O metoda foarte usoara de a face exercitii. De ex daca alege sa se inscrie la o sala de sport aceasta sa fie la maxim 10 minute distanta de el. Un INFP isi poate gasi usor scuze de aceea trebuie sa fie foarte convenabil pentru el sa faca sport.

4. O varietate de exercitii. Unui INFP ii place sa incerce lucruri noi, interesante. De ex poate incerca un alt program de exercitii in fiecare zi.

5. Disciplina prin actiune. Intr-unele zile va simti ca nu vrea sa faca exercitii si atunci trebuie sa se forteze sa se gandeasca prea mult si pur si simplu sa actioneze, sa se incalte in hainele de sport si sa inceapa incalzirea.


No comments:

Post a Comment